Større opdatering af WordPress SEO by Yoast (1.5)

Et af de mest populære WordPress plugins til håndtering af SEO har fået en større opdatering. Opdateringen er så omfattende, at det ikke muligt at rulle tilbage til en ældre version, så det er meget vigtigt at tage en backup før du går i gang.

Yoast.com har fuldstændig omskrevet deres WordPress SEO plugin med henblik på at optimere hastighed og måden hvorpå indstillinger gemmes. Det var en tiltrængt omskrivning som specielt større sites vil få glæde af.

På grund af den nye måde hvor på indstillingerne gemmes er det dog ikke muligt at rulle tilbage til en ældre version uden at miste indstillingerne. Man skal altid huske at tage backup, men denne gang er det altså specielt vigtigt.

Som altid med større omskrivninger af kode har WordPress SEO 1.5 også haft nogle børnesygdomme. Version 1.5 er ikke 24 timer gammel endnu og alligevel har der allerede være to mindre fejlrettelser, så vi i skrivende stund taler om WordPress SEO 1.5.2

Min anbefaling er derfor, at du skal vente en uges til med at opdatere WordPress SEO.

One Response to “Større opdatering af WordPress SEO by Yoast (1.5)”

  1. Torben Lundsgaard 27. marts 2014 at 14:08 #

    WordPress SEO har nu versionsnummer 1.5.2.5 og det ser ud til at være stabilt, så nu kan man roligt opgraderer, men husk som altid backup og test.