Dansk ehandel trodser finanskrisen

Dansk ehandel har det fint. Forrygende faktisk. Danskerne er de mest net-handlende i Norden.

En dugfrisk analyse fra DIBS og Zapera viser overraskende, at dansk ehandel er i topform og tilsyneladende ikke er påvirket af den aktuelle finanskrise.

Analysen fremhæver bl.a:

I Danmark har 94% af internet-brugerne e-handlet inden for de sidste 6 måneder, hvilket gør danskerne til de mest aktive e-handlere i Danmark. En gennemsnitlig dansk e-forbruger foretager 7,4 køb pr. halvår, og den samlede gennemsnitlige omsætning pr. e-forbruger er 5.190 kr.

Analysen viser også, at både forbrugere og ehandlende forventer en stigning i handlen på nettet. Over en 3. del af forbrugerne forventer en stigning. Over 2/3 af butikkerne forventer en stigning i omsætningen til næste år!

Vi handler elektronik, helse og tøj:

Det er inden for computer-relaterede produkter, at forbrugerne har størst forventning til at øge online omsætningen. Herefter følger helse- og skønhedsprodukter samt tøj.

Læs mere hos DIBS og bliv glad.

2 Responses to “Dansk ehandel trodser finanskrisen”

  1. Søren Sprogø 15. december 2008 at 16:31 #

    Jeg kan forøvrigt varmt anbefale rapporten fra DIBS, også selvom den koster lidt penge.

    Den er langt mere detaljeret end lignende rapporter fra f.eks. PBS eller eHandelsfonden, og indeholder desuden detaljer om hele det skandinaviske marked.

  2. Morten 22. december 2008 at 23:59 #

    Nu kan jeg naturligvis kun tale for mig selv – men min erfaring er også, at det går ret godt (i hvert fald for mine websites).

    Tak for linket i øvrigt – god inspiration til det næste website, der skal bygges.